Ismét jön a Szakmák Éjszakája – 2017. április 21. péntek, 18:00-22:00

Április 21-én este hattól valamennyi Pécsi Szakképzési Centrumos iskola nyitva lesz és több mint 70 elképesztő programmal várja az érdeklődőket. (x)

Sokféle éjszaka van, múzeumok-, kutatók-, fürdők éjszakája, és most újra itt a Szakmák Éjszakája! (http://www.pecsiszc.hu/) Április 21-én 18-22 óráig valamennyi Pécsi Szakképzési Centrumos iskola nyitva lesz és több mint 70 elképesztő programmal várja az érdeklődőket: a drón reptetéstől a 3D-s tervezésig, az autó tuningtól a CNC esztergályozásig, hegeszthetnek, palacsintát süthetnek, más népek gasztronómiájával ismerkedhetnek, katasztrófavédelmi bemutató lesz, céget alapíthatnak, felmérethetik képességeiket, nyelvtudásukat, szakmai alkalmasságukat, a bátrabbak tűzoltóautó emelőkosarából gyönyörködhetnek a városban és számos hírességgel is találkozhatnak az érdeklődők.

Hallott már 1000 lóerőt dübörögni, látott már egy helyen 2000 haszonjármű-modellt, mentették meg az életét, tud “vakon” gépelni, tud forrasztani, élezett már kést, mit hal(l)ott a pénzről, kezelt már pénztárgépet, tud nyakkendőt kötni, koktélt keverni, van saját kéz vagy lábnyomata, tudja mik az élelmiszerEEEEEEEE -k, tudja milyen vizet iszik,van saját madáretetője, irányított már robotot? Ha nem itt a helye!

Kevés izgalmasabb dolog van, mint a felfedezés öröme, mindig újat keresni, mindig új dolgokat kipróbálni. A Szakmák Éjszakáján mi ezt az élményt kínáljuk: megmutatjuk azt a kevésbé látható világot, ami mellett a legtöbbször elmegyünk, azoknak az embereknek a munkáját, akik nélkül nem lenne teljes és működőképes világunk.

Ezen az éjszakán nem csak megismerheti mindezt, hanem ki is próbálhatja magát minden érdeklődő, hogyan állna helyt az életben. Egy éjszaka, amikor a programozótól a menedzserig, asztalostól a vegyészig, gépi forgácsolótól a pincérig minden lehet! És ki tudja… Hátha egy nap Ön lesz az, aki megtalálja a siker titkát.

Szeretettel várunk mindenkit 2016. április 21-én 18-22 óráig!

Részletes információ a Pécsi Szakképzési Centrum és valamennyi tagintézményünk honlapján.  http://www.pecsiszc.hu

Comments are closed