Jöhet a bál

WP_20141112_002.jpgMegtörtént március ötödikén, csütörtök délelőtt a ,,A JÖVŐ MŰHELYE” Settlement típusú Segítőház létrehozása és a társadalmi beilleszkedést segítő szolgáltatások fejlesztése Gilvánfán című pályázat (kódszám: TÁMOP-5.3.6-11/1-2012-0061) keretén belül a Csillag – Cserhaj (Segítőház) műszaki átadásának első szakasza.

Gilvánfa Község Önkormányzata nevében Bogdán László polgármester, Csonka László alpolgármester és Gallyas Gábor műszaki ellenőr, míg a pályázati lebonyolító közösséget Makai Szilvia programfelelős és Dr. Heindl Péter jogász – tanár képviselte. Kovács Ferenc, a munkálatokat irányító  pécsi CastrumBuild Beruházó és kivitelező Kft ügyvezetője összegezte az elvégzett munkálatokat.

Bogdán László polgármester tájékoztatása szerint a fölújított épületegyüttest a lakosság március 8-án, vasárnap délután személyesen is megtekintheti, ugyanis ekkor lesz a nőnapi bál.
A teljes bútorzat elhelyezése, illetve az internet üzembehelyezése után – a tervek szerint – március közepétől vehető birtokba az épület.

Comments are closed